Тренировки за всеки, независимо от възрастта и уменията

екип

Предизвикай вашите 3 ще бъде на 11 ноември

С третото издание на семейния турнир "Предизвикай вашите" ще бъде отбелязана втората година от създаването на школата. Състезанието, което е във формат две деца на възраст от 9 до 15 г. и двама възрастни (поне единият трябва да е родител на участник), ще се проведе на 11 ноември в столичната зала "Арена Исаев". 

 Началото е в 10 ч, а записвания се приемат до 7 ноември на страницата ни във Facebook, на телефон 0888956171 или на електронната ни поща vladovolleyschool@gmail.com. Посочете имената на четиримата участници (може да има резерви), възраст и име на отбора. 

По традиция победителят ще получи купа и възможността да поиграе срещу нашия патрон Владимир Николов. С уникалното по рода си състезание, в което деца предизвикват родителите си да поиграят с тях, ще отбележим рождения ден на училището. Школата, в която тренират хора на възраст от 5 до 50 години, стартира дейността си малко след европейското първенство по волейбол в София - през ноември 2015 г.

В средата на декември пък ще се проведе предколеден турнир "Задругата на топката", в който ще могат да участват групите ни за по-големи - "Теодор Тодоров", "Николай Николов", "Тодор Скримов", "Пламен Константинов", "Виктор Йосифов", "Владислав Иванов" и отборите "Владимир Николов" - мъже и жени.