Тренировки за всеки, независимо от възрастта и уменията

екип

Отменяме всички тренировки за срок от 1 месец

Заради обявеното от Парламента извънредно положение в страната се налага да преустановим всички тренировки на школата в рамките на обявения срок - 1 месец. Никой от нас не е допускал, че може да се случи подобно нещо, но сега трябва да бъдем максимално отговорни, за да се справим с кризата. Здравето е най-важно, надяваме се с общи усилия да ограничим заразата от коронавирус. 

- Имаме статистика на всички платени такси - при евентуално подновяване на тренировките от 13 април просто ще бъдат прехвърлени до края на април. Ако се започне отново от 1 май, например, за новия месец ще се заплаща частична такса. При нужда може да бъде и възстановена част от платената вече такса за март.

- В понеделник ще обявим дали ще се проведат планираните кампове - за мъже и жени (20-22 март) и за деца до 13 г. (13 - 17 април). По всяка вероятност ще отпаднат и заплатеното капаро ще бъде възстановено на всеки.

През това време може да упражнявате паса си вкъщи:-)) Пазете се и вземете всички необходими мерки, за да може скоро пак да се наслаждаваме на волейбола заедно. Ако имате някакви въпроси, може да се обадите или да пишете съобщение.

Бъдете здрави!