Тренировки за всеки, независимо от възрастта и уменията

екип

Залите остават затворени до 13 май, лагерите също бяха отменени

Във връзка с удълженото извънредно положение в България няма да може да се провеждат и спортни занимания. Залите и спортните площадки остават затворени до 13 май. Силно се надяваме след това да бъдат подновени и тренировките на повечето групи във "Владимир Николов" както и във всички останали клубове и школи. Имаме готовност да удължим сезона до 15 юли, очаква се това да се случи и с учебната година. Заплатените вече такси ще се пренесат за месеците, в които ще бъде възможно провеждането на занимания. При желание от страна на членовете ни те може да бъдат възстановени.

Подобно на кампа за възрастни в Самоков и детският се отменя, като заплатеното вече капаро ще бъде възстановено (по банкова сметка или в брой при първа възможност). Има възможност тези лагери да се състоят през втората половина на юни, стига да го позволява обстановката у нас.

Поздравяваме специално всички лекари, които са на първа линия в борбата с коронавируса (този колаж е за тях). Те със сигурност ще заслужат званието блокировачи на годината в нечовешките си опити да блокират заразата. Нашата задача обаче е да им помогнем в защитата като спазваме всички мерки, за да можем заедно да спечелим този така важен мач срещу Covid - 19!

Ако имате каквито и да е въпроси, може да ни пишете или да се обадите на телефон 0888956171.

Пазете се, бъдете здрави и до скоро!

От екипа на "Владимир Николов"