Тренировки за всеки, независимо от възрастта и уменията

екип

Тренировките в Русе се поемат от друг клуб

Близо 4 години след като школата ни откри филиал в Русе, тренировките там ще продължат в рамките на нова структура. Основният ни треньор Атанас Митев и колегата му Владимир Великов основаха свой клуб - СВК "Русе", който ще продължи дейността ни.

Щастливи сме, че положихме основите на нещо толкова градивно. През този период стотици деца, а и възрастни, преминаха през волейболната зала. В последната година имахме сериозни затруднения с базата, появиха се и настроения срещу дейността ни, защото се извършва от столичен клуб. За съжаление, не срещнахме и особено разбиране, въпреки че десетки родители се включиха в инициативата да намерим зала за децата пред зимата.

Надяваме се с новата структура да има подобрение в тази посока. Пожелаваме на Атанас и Владимир много успехи, ще продължим да помагаме с каквото можем. Надяваме се при първа възможност и да органидираме камп с мачове между групи от двата клуба.

"Благодарим на Владо Николов и екипа му за подкрепата през тези години, както и за спортните пособия, топки и екипи, които са осигурявали. Ще продължим да развиваме тази концепция за масов спорт, защото ние също вярваме в нейното бъдеще", заяви Митев, който вече провежда тренировки в рамките на новия клуб "Русе".