Тренировки за всеки, независимо от възрастта и уменията

екип

10-годишни спечелиха Предизвикай вашите 2

10-годишните Георги Георгиев и Алекс Чолаков, подкрепяни от своите бащи, спечелиха второто издание на семейния турнир "Предизвикай вашите". Техният тим "Нямам търпение" спечели всичките си срещи от състезанието, като отстъпиха единствено в суперфинала срещу Владимир Николов и големите му синове Алекс и Симеон, които са водещи фигури в състава на "Левски София" до 14 г.

Георги и Алекс получиха купата от патрона на школата, а отборът на "Хуните", който записа с една победа по-малко, символично получи златни медали за първо място. Общо 20 отбора се включиха във второто издание на семейния турнир и демонстрираха сплотена и сърцата игра. С "Предизвикай вашите 2" бе сложен край на втория сезон при децата на волейлболната школа в София. От 1 юли във ваканция излизат и членовете ни в Русе и Велико Търново, а заниманията ще се подновят от началото на септември.

"Много се радвам, че децата успяват да запалят и родителите си да поиграят с тях. За мен волейболът може да се превърне в семеен спорт номер 1 у нас и именно в тази насока ще бъдат насочени усилията ни. Надявам се този импулс между децата и родителите" да се запази и по време на ваканциите. Волейболът може да се практикува навсякъде - на плажа, в планината, дори в морето или в басейна. Ще ви очакваме отново през септември", каза Владимир Николов.