Тренировки за всеки, независимо от възрастта и уменията

екип

Владо Николов и спортни звезди се включват в Живей активно

За първи път празникът на Варна ще включи целодневна програма от спортни активности, благодарение на Нестле за Живей Активно! на 15 август, плаж Аспарухово. Началото на един от най-активните дни това лято ще бъде дадено в 10:00 часа, заедно с Владимир Николов, Евгени Иванов-Пушката и Маруся Иванова, ВК „Марица“, носителката на европейска титла Ваня Стамболова, медалистите от световното първенство по спорта акробатика в Швейцария Данаил Николов и Мартин Николов, както и световният медалист по олимпийско таекуондо Владимир Далаклиев. За старта на събитието са поканени представители на институциите, местната община и спортни клубове. Всички гости ще станат свидетели на специално подготвена за Нестле за Живей Активно! демонстрация от Българската федерация по спортна акробатика и други изненади.

На 15-ти август от 10:00 до 18:00 ч. гражданите и гостите на Варна могат да вземат участие в любителския плажен волейболен турнир, в който NESCAFÉ 3IN1 ще търси новите волейболни таланти. Ентусиастите ще имат възможност да играят заедно с едни от най-големите звезди на българския волейбол - Евгени Иванов - Пушката и Владимир Николов. За първи път шампионките от ВК „Марица“ ще влязат е ролите на съдии на турнира, за да осигурят спортсменство и честна игра. Турнирът ще се играе по двойки, а всеки, който иска да вземе участие със свой приятел, може да се регистрира предварително като изпрати лично съобщение на страницата на събитието във Facebook.

Нестле за Живей Активно! на плажа ще предостави възможности за редица други забавления и за активен начин на живот на плажа заедно с едни от най-именитите български спортисти. Гостите могат да се включат в лечебна гимнастика на плажа заедно с Маруся Иванова и NESTLÉ FITNESS от 10:00 до 12:00 ч. и в специална щафета за деца заедно с Ваня Стамболова и „Нестле за по-здрави деца“ от 10:00 до 12:00 ч. и от 16:00 до 18:00 ч. Специално подготвени за инициативата  демонстрации и открити уроци по акробатика с Българската федерация по спортна акробатика ще има от 11:00 до 12:00 ч., както и с Българска федерация по таекуондо от 16:00 до 17:00 ч. За онези, които имат нужда да се освежат, NESCAFÉ Frappé ще обособи специална плажна зона за отдих, където гостите на събитието ще могат да се насладят истински на своето плажно изживяване.

За най-малките гости на Живей Активно! са организирани забавни активности, част от програмата „Нестле за по-здрави деца“, които са насочени както към това да вдъхновяват децата да се хранят балансирано, така и към израждането на навици за активен начин на живот у тях.

Тази година „Нестле за Живей Активно!“ отправи покана и към други 13 български черноморски общини, които да станат част от мисията на инициативата, като организират на територията си събития за активен начин на живот през лятото под шапката на „Нестле за Живей Активно! на плажа“. 

"Нестле за Живей Активно!" е от три години партньор и на нашия клуб, който споделя същата страст по здравословния и изпълнен със спортни емоции живот.