Тренировки за всеки, независимо от възрастта и уменията

екип

Наши членове играха волейбол с жива мрежа

Школата на Владимир Николов демонстрира как може да се практикува волейбол и ако не разполагаш с мрежа и стълбове. В рамките на фестивала на здравето и спорта в Южния парк имахме обособен сектор, където наши треньори и членове демонстрираха красивата игра на минувачи. По време на събитието бе проведен и демонстративен мач със своеобразна "жива мрежа", съставена от хора, държащи високо над главите си червена лента. Срещата се игра във формат два гейма до пет точки и предложи много емоции.

Събитието бе напълно безплатно за всички посетители – те можеха свободно да посетят десетки лекции, спортни класове, работилнички, спорт на открито, масажи, техники, консултации и много други. Целта на Фестивала е посетителите не само да гледат, а да се потопят в прекрасната атмосфера и да опитат различни видове спорт, да разберат как могат да се хранят по-добре, да приготвят различни здравословни рецепти, да научат различни техники за физическо и психическо разтоварване, да поиграят и да се докоснат до Здравето по един достъпен и много позитивен начин.

Желанието на организаторите е да помогнат на възможно най-много българи да се докоснат до този начин на живот и да разберат какви са ползите.