Тренировки за всеки, независимо от възрастта и уменията

екип

До края на септември се приемат записвания за София, Русе и Велико Търново

От 11 септември започва  третият сезон на нашата волейболна школа "Владимир Николов". Записвания ще се приемат до края на септември, когато се надяваме да оформим всички групи, за да може от октомври да има постоянен график.

 Тренировките вече стартираха във Велико Търново, където имаме и новосформирана група за мъже и жени над 20 г. От 18 септември пък се подновяват заниманията в Русе, където ще започне работа още един треньор. Очаква се при запазване на броя на членовете в Русе да бъдат сформирани още две групи. Поради тази причина се налага увеличение на таксите за този град, в който, макар и доста трудно, успявахме да поддържаме рекордно ниско ниво - едва 20 лева. От новия сезон таксата за Русе ще бъде 30 лева на месец.

За София е увеличението е с едва 5 лева и то ако се плаща всеки месец. При заплащане на таксата за два или повече месеци се запазва както беше досега - 40 лв. за подрастващи и 50 лв. за пълнолетните.

През новия сезон планираме редица активности - освен познатите вече кампове, ще наблегнем и на организацията на различни видове мачове - вътрешни (между групите) или с други клубове, които развиват подобна дейност. Ще има още издания на уникалния по рода си турнир "Предизвикай вашите", в който деца играят заедно със своите родители. Надяваме се през пролетта на 2018 г. да осъществим и идеята си за турнир между трите града, в които имаме групи - София, Русе и Велико Търново.