Тренировки за всеки, независимо от възрастта и уменията

Запиши се

Искате да тренирате с нас във "Владо Волей"?

  • За момента почти всички групи в клуба са запълнени и формата за записвания не е активна. Молим да ни пратите мейл със съответното заявление - за каква група се интересувате и имената на детето и година на раждане - vladovolleyschool@gmail.com

       Или:

  • За допълнителна информация може да позвъните ни на телефон 0884113188 (Записвания не се приемат по телефона) от попеделник до петък между 10 и 19 ч

Какви са условията?

1. Сериозно и коректно отношение към тренировките и заплащането на таксите

2. Поне базово ниво на двигателна култура

3. Умения за работа в екип

4. Попълване на декларация за информирано съгласие за рисковете при практикуване на спорт (получава се на място)

Финансови параметри за сезон 2023/2024:

Благодарение на партньорите ни Vas Pro, Garitage Park, Vjf и Speedy можем да запазим почти същото ниво на месечните такси спрямо миналия сезон:

Месечната такса ПРИ ПЛАЩАНЕ ОНЛАЙН  90 лева за детските, юношески и младежки групи (8 пъти месечно). Таксата се предплаща най-късно до 5-о число на текущия месец.

  • Ако предплатите наведнъж за поне два месеца ПО БАНКА (от 1 октомври натам), се получава по 85 лева за месец или общо 170 лева
  • Ако предплатите наведнъж за три месеца ПО БАНКА (от 1 октомври натам), се получава по 80 лева за месец или общо 240 лева
  • Деца от едно семейство получават 10 лв. отстъпка от общата сума на съответния пакет (месец, два или три).
  • Ако искате да посещавате тренировки само веднъж седмично, се предплаща половин такса в размер на 50 лева. (тази такса няма горните отстъпки)
  • Еднократното посещение е 15 лева
  • Децата, които тренират 3 пъти седмично, заплащат такса от 115 лева на месец (220 за два месеца и 300 за три месеца).
  • Децата, които тренират в зала "ЛEВСКИ СОФИЯ", заплащат такса от 110 лева на месец и 60 лева за 4 посещения (210 за два месеца и 300 за три месеца)

*При постоянните групи за мъже и жени стандартната такса може да варира, тъй като е базирана на формат от 8 тренировки месечно при минимум 12 души (средно 100-110 лева). При месец с, например, 9 тренировки по календара и намален брой присъстващи може да се наложи доплащане. При неплащане от предходния месец се прекратяват посещенията за следващ период.

  • Членовете на отборите за мъже и жени, които участват в Аматьорската лига заплащат отборна такса според броя тренировки и домакински мачове. 

Заплащането става по банков път:

ВЛАДО НИКОЛОВ-ВОЛЕЙ

БАНКА: ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

IBAN: BG34RZBB91551006816101

BIC: RZBBBGSF

ОББ ОФИС СОФИЯ 10

Основание за плащането: Такса за месец.... името на участника и групата, в която е.

Ако желаете фактура, пишете ни на мейла vladovolleyschool@gmail.com

Запиши се
VAS
Nestle
Vjf
Speedy
Garitage Park