Тренировки за всеки, независимо от възрастта и уменията


Владо Николов откри зала "Академика 4-и км"

2017-10-24 18:57:37

школа

Владимир Николов бе специален гост за откриването на спортния комплекс "Академика 4-и км". Бившият капитан на националния отбор преряза лентата на реновираното съоръжение заедно със столичния кмет Йорданка Фандъкова и министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Настоящият президент и старши треньор на "Левски София" поздрави двамата за последователната политика в обновяването на зали, които могат да се ползват и за масов спорт. Министър Кралев обърна внимание, че "Академика 4-и км" вече се ползва и от нашата школа, в която тренират хора на най-различни възрасти.

Волейболното училище "Владимир Николов" е един от основните ползватели на залата, която предоставя добри условия за волейбол.

„Кметът на София и министърът на спорта правят наистина много за спорта и аз го виждам като пряк участник в процеса. Благодаря и на  Борис Тодоров, тъй като работим изключително добре с „Академика 2011“. Използваме залата още преди официалното й откриване и мога да кажа, че повече от 120 деца всяка седмица тренират волейбол тук при едни прекрасни условия“, каза Николов.

Ремонтът на комплекса, който е собственост на търговското дружество „Академика 2011“ с принципал Министерство на младежта и спорта, възлиза на 940 000 лв. От тях 460 000 лв. са по договор за енергийна ефективност и 480 000 лв. са 10-годишен кредит за строително-монтажни дейности. 

VAS
Garitage Park
Развитие
ВИ ДЖИ ЕФ
Nestle
3ablock